Снежно невреме во Хрватска | Сите содржини | DW | 13.11.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Снежно невреме во Хрватска

Снежно невреме проследено со оркански ветрови зафати делови од Хрватска. Во северозападните делови на земјата сообраќајот се одвива во отежнати услови.

Гледај видео 01:07