Снег до појас | Сите содржини | DW | 10.01.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Снег до појас

Копенхаген во САД е најснежното место во земјата. За најголем дел од жителите ова е зима каква што би требало да биде.

Гледај видео 00:56

Прочитај го и ова