Слободна трговија меѓу Македонија и СЦГ | Економија | DW | 21.10.2005
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Економија

Слободна трговија меѓу Македонија и СЦГ

Македонија и СЦГ ќе тргуваат без какви било ограничувања. За потпишувањето на Спогодбата за слободна трговија меѓу Скопје и Белград, прилог на Горан Петрески.

default