Слабеење со помош на силата на мислите | Сите содржини | DW | 30.10.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Слабеење со помош на силата на мислите

Заситување преку мисли наместо со вистинско јадење, дали е тоа можно? Да, велат научниците - ако доволно долго "јадете" во мислите, апетитот поминува, а ако тоа често го правите, преминува во научена навика.

Гледај видео 03:50
Now live
03:50 минути