1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Скопски саем бара нова локација

По 67 години Македонија останува без Скопски Саем. На неговото место ќе се градат станбени и деловни објекти. Од Скопски Саем велат дека брендот останува.

Гледај видео 01:03