Скара ″де лукс″ на ″Академија за скара″ | Сите содржини | DW | 30.07.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Скара "де лукс" на "Академија за скара"

Германците ја разбиваат монотонијата на печење колбаси и месо преку курсеви на т.н "Академија за скара" во Ингелхајм кај Франкфурт, но и на 13 други локации, каде подучуваат искусни специјалисти за скара.

Гледај видео 04:21
Now live
04:21 минути