1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Македонија

Секогаш истото

На сите избори, велат граѓаните на Охрид, се повторува истата песна - ветувања на растрчани политичари по села и градови. „Единствено што прават е што кажуваат што треба да се направи“, вели еден охриѓанец.

default

Билјанини извори во Охрид