1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Рокенрол бум

Бендот „Бла Бла Бла“ речиси две децении зборува со најубавиот јазик - јазикот на музиката. Лидерот Идриз Амети, кој важи за легенда на македонската андерграунд сцена, вели: „Јас сум само опасен рокенрол пејач.“

Гледај видео 01:36