1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Роботот - најдобар човеков помошник

Сервираат храна, примаат нарачки, цртаат, па дури и зборуваат: роботите можат сѐ повеќе и тоа го прават сѐ подобро!

Гледај видео 01:18

Прочитај го и ова