1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Референдумот ја подели Каталонија

И покрај забраната на владата во Мадрид за одржување на референдумот за независност, каталонската влада инстистира на утрешното гласање. Но сите Каталонци не се воодушени од таа идеја.

Гледај видео 01:33