Регистер на Роми во Шведска | Сите содржини | DW | 04.11.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Регистер на Роми во Шведска

Вообичаено сјајниот медал на беспрекорната шведска демократија има и темна страна, што сега на сопствена кожа ја чувствуваат Ромите кои со векови живеат таму.

Гледај видео 04:07
Now live
04:07 минути