Претприемачите се оптимисти | Економија | DW | 15.05.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Економија

Претприемачите се оптимисти

Бизнисмени од мали и средни претпријатија од северо-западниот дел на Македонија, но и надвор од неговите граници на средба која ја покажува иницијативноста на бизнисот.

default