Презентација на “Струшки вечери на поезијата“ во Берлин | Панорама | DW | 02.12.2005
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Панорама

Презентација на “Струшки вечери на поезијата“ во Берлин

Македонската уметност е чест гостин во германската престолнина. Неодамнешната презентација на “Струшки вечери на поезијата“ и поетската вечер со Ефтим Келтников и Зоран Анчевски, беа своевидни настани во мултикултурен Берлин.

Берлин

Берлин