1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Вести

Потрага по урнатиот авион во Камерун

Спасувачките екипи во Камерун, во тешки временски услови и силен дожд и натаму трагаат по урнатиот авион со 114 патници. Авионот на компанијата Кенија Ервајс вчера изчезна ведна по полетувањето во Дуала. На бордот, според податоци од авио компанијата имало и Европејци.