Португалија - рај за пензионери | Сите содржини | DW | 22.08.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Португалија - рај за пензионери

Владата во Лисабон со посебни даночни предности сака да привлече што поголем број пензионери од богатиот север на Европа. Кој во земјата престојува најмалку 183 дена во годината, не мора да плаќа данок на приход.

Гледај видео 04:04