Помош за полнички деца | Сите содржини | DW | 14.11.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Помош за полнички деца

Деца на возраст од 5 до 18 години се обраќаат во клиника во Бранденбург со цел да ги намалат килограмите. Таму учат здраво да се хранат. Докторите велат дека прекумерната тежина им создава психички проблеми на децата.

Гледај видео 02:40