1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Македонија

Позиции и шанси

Официјалната кампања за предвремените избори во Македонија почнува утре (11.05.2008). Денеска партиите одржуваат конвенции на кои ќе бидат промовирани кандидатите за пратеници. Прес конференција закажа и претседателот.

default