1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Македонија

Подобра демократија

Демократизирањето на Македонија и надградувањето на парламентарниот живот во земјата се темите на кои разговараа германски и македонски парламентарци во Скопје.

default

Поврзана содржина