Плати, па влези! | Македонија | DW | 12.09.2006
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Македонија

Плати, па влези!

Иако албанските власти најавија ослободување на македонските граѓани од обврската за визи за влез во Албанија, без оглед на тоа каква етничка припадност имаат, на границата и натаму ослободени од плаќање се само македонските Албанци.

Тирана

Тирана