1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Печурки од талог од кафе

Една фирма од Бурџес Хил во Јужна Англија и една од Берлин произведуваат деликатесни печурки на талог од кафе. За гостите во рестораните печурките се изненадување.

Гледај видео 03:25