1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Паметна облека

Живееме во ера на паметни уреди. Дојдено ли е времето и за паметни алишта? Група млади дами од Берлин со необично име ни овозможува да насетиме како ќе изгледа облеката на иднината.

Гледај видео 03:21