Оригами - „уметност без граници“ | Сите содржини | DW | 25.02.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Оригами - „уметност без граници“

Сипо Мабона во своето атеље црта на хартија и дипли хартија. Тој е уметник кој ја има усповршено јапонската техника на виткање хартија. Тој изработува оригами и во необични пропорции.

Гледај видео 05:01