Олимписката преобразба на Сочи и нејзините жртви | Сите содржини | DW | 31.01.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Олимписката преобразба на Сочи и нејзините жртви

Сега, кога на долгиот олимписки марш му се гледа крајот, очебијна е преобразбата на некогаш живописното одморалиште. Остварувањето на рускиот олимписки сон, меѓутоа, значеше и кошмар за голем број жители на Сочи.

Гледај видео 04:13