Нов тренд - спортски табурет | Сите содржини | DW | 12.06.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Нов тренд - спортски табурет

Би можело да се каже дека е тоа нормален табурет - интересен дизајн, едноставна форма. Но, има луѓе кои со него прават сосема други работи. Тој се нарекува спортски табурет, германски изум е и станува тренд во светот.

Гледај видео 04:35