1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Нов подем на Козаците во Русија, по мерка на Кремљ

Тие се дел од руските легенди.Слободните воини-коњаници имаат славна, но и контроверзна историја. По распадот на Советскиот сојуз, во кој биле во немилост на власта, Козаците повторно се етаблираа во руското општество.

Гледај видео 04:07

Нивниот патриотизам и лојалност се по мерка и на сегашните власти во Кремљ