Нова спортска сала | Теми | DW | 23.05.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

Нова спортска сала

Во главниот македонски град отворена нова спортска сала, која ги исполнува критериумите за врвни спортски натпреварувања.

default

Врвни спортски натпревари во иднина и во Скопје

Скопје доби нов репрезентативен објект што ќе придонесе да се зголеми меѓународниот спортски рејтинг на градот. Станува збор за повеќенаменска сала што го носи името на трагично загинатиот македонски претседател Борис Трајковски.