1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Македонија

Непрецизни одредби за примена

Законот за двојазичност се оценува како добар политички потег, но со непрецизни одредби за негова одредена примена. Недостигаат и стручни кадри, а процесот на примена ќе биде многу долг.

default