1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Необичните пронајдоци на Флоријан Бергер

Изобилство на креативни решенија кои го прават светот поинтересен - тоа го нуди Германецот Флоријан Бергер. Пред да почне да се занимава со создавање на необични производи тој имал своја рекламна агенција.

Гледај видео 03:50