Нема промена на границите на Балканот | Македонија | DW | 21.03.2006
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Македонија

Нема промена на границите на Балканот

На Балканот не може да дојде до промена на границите вели македонскиот претседател Бранко Црвенковски како реакција на изјавата на албанскиот министер за надворешни работи Бесник Мустафај. Македонија е заинтересирана само за членство во ЕУ / став на претседателот по последните пораки од Брисел.

Македонскиот претседател Бранко Црвенковски

Македонскиот претседател Бранко Црвенковски