Нема надеж за Елада? | Сите содржини | DW | 22.11.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Нема надеж за Елада?

Грција страда од висока стапка на невработеност од речиси 30 проценти. Тоа речиси не остава надеж за подобри денови.

Гледај видео 03:59
Now live
03:59 минути