Нема веќе барање паркинг место | Сите содржини | DW | 02.07.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Нема веќе барање паркинг место

На аеродромот во Диселдорф веќе успешно се употребува робот за паркирање. Баварскиот претприемач Серва Транспорт Систем ја измисли технологијата со која автомобилите автоматски се паркираат и притоа се штеди и место.

Гледај видео 02:08