На две тркала - Африка и нејзините „жичени магариња“ | Сите содржини | DW | 19.09.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

На две тркала - Африка и нејзините „жичени магариња“

Дрва, вода, зеленчук, животни - за транспорт во Африка често се користи велосипедот. Автомобилите за многумина се прескапи, а со малку креативност со велосипед може да се пренесе речиси сѐ.