Најмодно украсени божикни елки | Сите содржини | DW | 17.12.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Најмодно украсени божикни елки

Божикни елки може да се најдат во сите форми и големини и можат да бидат украсени на безброј начини. Но кога врвни модни креатори украсуваат божиќна елка, тогаш екстраваганцијата е гарантирана. 40 такви елки со потписи на некои од најпрочуените светски дизајнери годинава беа изложени и понудени на аукција во Париз. И, што е најважно, сето тоа во добротворни цели.

Гледај видео 03:37

Божикни елки може да се најдат во сите форми и големини и можат да бидат украсени на безброј начини.
Но кога врвни модни креатори украсуваат божиќна елка, тогаш екстраваганцијата е гарантирана. 40 такви елки со потписи на некои од најпрочуените светски дизајнери годинава беа изложени и понудени на аукција во Париз. И, што е најважно, сето тоа во добротворни цели.