Најзагадените места во светот | Сите содржини | DW | 14.11.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Најзагадените места во светот

Загадена почва, хемиски отпад, електронски смет: според извештајот на фондацијата Зелен крст, 200 милиони луѓе во светот се директно соочени со загадена животна околина. Каде е најопасно?