Најголем процент поништени гласови досега | Македонија | DW | 07.06.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Македонија

Најголем процент поништени гласови досега

Државната изборна комисија во Македонија го поништи гласањето на околу 6% од избирачките места, што е досега незапаметено. Претседателот на ДИК, Јосифовски, вели дека комисијата работи без подлегнување на притисоци.

default