1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Напад на парискиот аеродром Орли

На парискиот аеродром Орли изутринава е убиен напаѓач кој претходно му го одзема оружјето на еден војник. Аеродромот е евакуиран, а летовите се пренасочени

Гледај видео 00:38