Морски ѕвезди го „поплавија“ британскиот брег | Сите содржини | DW | 06.03.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Морски ѕвезди го „поплавија“ британскиот брег

Десетици илјади морски ѕвезди, ракови и јастози испливаа на брегот на Велика Британија. Научниците се сомневаат дека причината се екстремно ниските температури и немирното море.

Гледај видео 00:54