1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Економија

Министерот Џемали Мехази оптимист

"Освен Хохтиф, за скопскиот аеродром е заинтересирана и турската компанија Челеби.“ изјави Џемали Мехази, македонскиот министер за транспорт и врски во интервју за Дојче Веле. Со министерот Мехази разговараше Горан Петрески