Мебел од лим на Оскар Зиета | Сите содржини | DW | 25.07.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Мебел од лим на Оскар Зиета

На почетокот луѓето мислеле дека неговите идеи се луди, а семејството го поддржувало. Денес дизајните на Полјакот Оскар Зиета стојат во парискиот музеј Помпиду. Тој покажува како тенкиот лим може да се надува во мебел.

Гледај видео 03:09
Now live
03:09 минути

-