1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Матичар со хумор

Хартмут Јосе е матичар во Шпајер и со неговиот тим организира иновативни, индивидуално ориентирани венчавки. Тој е омилен матичар меѓу идните младоженци бидејќи административниот чин го зачинува и со понекоја шега.

Гледај видео 02:30