Македонска делегација во Рим | Македонија | DW | 23.05.2006
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Македонија

Македонска делегација во Рим

Разговори со италијанското раководство и благослов од папата Бенедикт 16-ти

Рим

Рим