Македонија и регионот на ЈИЕ атрактивни за стопански подем | Економија | DW | 27.10.2006
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Економија

Македонија и регионот на ЈИЕ атрактивни за стопански подем

Во Визбаден денеска се оддржува Македонија форум 2006. Македонија требаше пред германските стопанственици да биде претставена како отскочна даска кон ЈИЕ. Беа разменети искуства на германски стопанственици веќе ангажирани во Македонија, а македонските претставници ги образложија своите аргументи.

Визбаден

Визбаден