Македонија и Косово | Македонија | DW | 17.02.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Македонија

Македонија и Косово

Позицијата на Македонија околу Косово е деликатна. Албанскиот фактор во земјата притиска признавањето да уследи колку што е можно побргу

default