1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Локални избори: факти, факти, факти

На 15 октомври во 83 општини во Македонија и град Скопје ќе се гласа на локалните избори. Кампањата започнува на 25 септември и ќе трае 20 дена.

Гледај видео 01:30

Прочитај го и ова