Лет како Супермен - ″Флајбординг″ | Сите содржини | DW | 06.08.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Лет како Супермен - "Флајбординг"

Да се лета како Супермен - ова го ветува "Флајбординг". Т.н Флајборд е измислен во 2011 година во Франција и изгледа како еден вид чевла-ракета на воден погон која се прицврстува на стапалата на спортистот.

Гледај видео 04:08