1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 4

Лекција 02 - Што сакате да правите?

Нови цели- сите сакаат да си одат од Ахен...

Граматички дел: зависни реченици: извични реченици

Аудио и видео прилози на оваа тема