Легендарниот ″Клуб 55″ | Сите содржини | DW | 16.09.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Легендарниот "Клуб 55"

"Клуб 55" е клуб со најдолга традиција на километарски долгата плажа кај Сен Тропе. Шефот на клубот Патрис де Колмон ја објаснува филозофијата на клубот: гостинот тука е пријател.

Гледај видео 05:12