Лалињата во Холандија се како пивото во Германија | Сите содржини | DW | 09.05.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Лалињата во Холандија се како пивото во Германија

Лалињата и’ се исто толку значајни на Холандија, како што на Германија и’ е значајно пивото. Не може да се замисли едното без другото. Ви откриваме зошто Германците ги посетуваат своите соседи во овој период од годината.