Кукли според детски цртежи | Сите содржини | DW | 13.06.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Кукли според детски цртежи

Децата цртаат, а Карола Крафт од нивните дизајни прави кадифени кукли. "Штофдингс" е името на оваа необична марка од Хамбург, која прави играчки според фантазијата на децата.

Гледај видео 02:17
Now live
02:17 минути