Ксавиер предизвика огромни проблеми | Сите содржини | DW | 06.10.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Ксавиер предизвика огромни проблеми

Бурата „Ксавиер“, која во меѓувреме продолжи во насока на Русија, во Германија остави седум жртви, големи штети и многу главоболки за Германската железница.

Гледај видео 00:53

Прочитај го и ова